- BIM Management -
Projectes i obres d'habitatges, equipaments i obra pública

Cargando
Amb una dilatada experiència en el sector de la construcció, Bim Management és actualment una de les referències en la fabricació d'estructures metàl·liques on abastem el 100% del procés constructiu, des del disseny fins al muntatge en obra, especialitzant-nos en els següents camps d'activitat:

Edificació civil: aeroports, estacions ferroviàries, pavellons firals, museus, edificis d'oficines, centres comercials, centres esportius i d'oci, etc.
Edificació industrial: naus industrials, equipaments per a línies de producció, etc.
Construcció Modular: Col·legis, hospitals, equipaments municipals, etc.
Habitatges: Rehabilitacions, habitatges de disseny, etc.

EMPRESA

Llarga experiència i qualitat certificada en projectes i obres
Cargando
HOME · Empresa

Qualitat

Bim Management desenvolupa la seva activitat sota un exhaustiu control de qualitat gràcies al com disposem del certificat de control de producció en fàbrica segons la normativa europea d'obligat compliment UNEIX EN-1090 amb una classificació EXC3. El sistema de control de qualitat està gestionat per una aplicació interna, la qual ens permet revisar tot el procés des que es valida la contractació fins al seu lliurament definitiu en obra.
HOME · Empresa

Recursos

La nostra empresa, en les seves instal·lacions de Castellbisbal, disposa dels recursos necessaris per escometre projectes de gran envergadura i alta complexitat a través dels diferents departaments que conformen el nostre procés constructiu, amb personal altament qualificat i de gran experiència. A més dels recursos propis, Bim Management al llarg de la seva trajectòria ha traçat una sèrie de sinergies amb els seus col·laboradors més estrets que li permeten incrementar la seva capacitat per ajustar-la al volum de qualsevol tipus de projecte.
HOME · Empresa

Oficina tècnica

L'oficina tècnica de Bim Management compta amb els programes més avançats per al disseny i càlcul d'estructures metàl·liques amb tecnologia Bim del mateix proveïdor, Buildsoft, la qual cosa ens permet tenir entrellaçats tots els processos del disseny i d'aquesta manera garantir un resultat òptim de cara a l'execució, tot això gestionat per tècnics amb una experiència en aquesta tecnologia superior als quinze anys.

PROJECTES

Tenim capacitat i experiència per escometre qualsevol projecte
Cargando
HOME · Proyectos

UTE Dic Sud

La nostra empresa ha obtingut la corresponent acreditació respecte a l'EN-1090 en la construcció d'estructures metàl·liques, acreditant així la bona execució dels treballs a taller. També compta amb nombroses homologacions en soldadura, totes elles certificades per OCAATISAE, i altres entitats col·laboradores de l'administració.
HOME · Proyectos

Renda @ 22

Estructures JS posi al servei dels seus clients els recursos necessaris per desenvolupar les tasques solicitades en la millor qualitat, i per això  disposa en les seves instal·lacions d'equips d'última generació informatitzats i preparats per desenvolupar tasques de gran complexitat amb la màxima eficàcia.
HOME · Proyectos

Damm Prat

En les instal·lacions més complexes, els nostres tècnics o enginyers col·laboren juntament amb els operaris i empreses subcontractades per aconseguir finalitzar amb èxit els treballs a realitzar i si és requerit, es realitzen un seguiments, juntament amb el client i així evitar que puguin sorgir problemes inesperats.

VÍDEOS

Documentació en vídeo dels nostres treballs
Cargando
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...