Projectes

 

Torre Barò

Estructura metàl·lica per a poliesportiu en perfils estructurals S355JR per a nou poliesportiu

Renda Badajoz

Nou edifici en l'@22 per a oficines, amb una superfície total de 2450m2 distribuïts en cinc nivells amb llums de quinze metres.

Terminal T1 Dic Sud

Dins de l'ampliació que s'aquesta realitzant en el Dic Sud de l'Aeroport de Barcelona, la nostra empresa realitzo la prepasarela para embarqui P41, de gran complexitat.

Diagonal 605

Reforma de la planta baixa de l'edifici situat a Diagonal 605, amb un laboriós procés constructiu, on es van realitzar reforços, fitacions per a grans càrregues i forjats metàl·lics per a augment o canvi de superfícies.
 

Passarel·la Masquefa

Passarel·la metàl·lica en la localitat de Masquefa.Amb una longitud total de 72 metres i 3 metres d'ample, atirantada a arc amb seccions tubulars, per a l'hissat es van precisar de dues grues mòbils de gran tonatge.

Almogàvers

Treballs de reforç i augment de superfícies en edifici eistente de l'@22 per adequar-ho als nous usos als quals estarà destinat.

Viena Molins

Construcció d'edificació aïllada per a nova concessió de Viena en la qual es relizaron tant l'estructura primària com la secundària de l'edifici, en la localitat de Molins de Rei, Barcelona.

Pas de l'Aigua

Obra per a l'ampliació de la fàbrica de Miquel i Costas a Capellades així com la rehabilitació de dos edificis existents per situar la seu corporativa. A destacar en els treballs realitzats la col·locació de jàsseres de gran cant als edificis existents i la gelosia principal de l'ampliació amb una llum de trenta metres i 14 tn de pes.
 

Damm Segona Fase

Treballs dins de les antigues instal·lacions de Damm de cara a reorganitzar el procés productiu entre ells la col·locació d'una passarel·la de 52x5x4m i 78 tones de pes de la qual es descolgo una mezzanine intermèdia per a treballs de manteniment.

Viena Lliça de Vall

Construcció d'edificació aïllada per a nova concessió de Viena en la qual es relizaron tant l'estructura primària com la secundària de l'edifici, en la localitat de Lliça de Vall, Barcelona.

Ampliació Damm

Treballs per a la modificació del procés productiu de Damm en traslladar l'emmagatzematge del bagazo als antics terrenys de Cadbury, entre ells la col·locació d'una passarel·la metàl·lica de 64x5x4,2m i 92 tones de pes.

Viena Esplugues

Construcció d'edificació aïllada per a nova concessió de Viena en la qual es relizaron tant l'estructura primària com la secundària de l'edifici, en la localitat d'Esplugues de Llobregat, Barcelona.
 

Remunta Tossa

Remunta a l'ajuntament de Tossa de Mar per incrementar en un nivell la volumetria de l'edifici mitjançant mòduls prefabricats amb una longitud de 18 metres, altura de 4,2 metres i un ample de 3m.

Viena Sant Mamet

Construcció d'edificació aïllada per a nova concessió de Viena en la qual es relizaron tant l'estructura primària com la secundària de l'edifici, en la localitat de Sant Cugat del Vallés, Barcelona.

Coti

Ampliació de la seu de Coti a Granollers on es van realitzar diverses actuacions, tant a la zona nova (Dos edificis annexos i passarel·la penjant) com en l'existent (Ponts de connexió, escales, reforços, etc.)

Col·legi Tordera

Ampliació de CEIP a Tordera mitjançant veintitres estructures modulars de 15x4x4m on a més s'instal·lo el pont de connexió i les escales d'emergència de l'edifici.
 

Edifici Industrial

Nau estructural entre mitgeres en la localitat d'Arenys de Munt per la qual s'empro un sistema de pòrtics mixts de cara a reduir els temps d'execució en obra.

Sala Apol·lo

Treballs a la sala Apol·lo de Barcelona, per a modificació dels espais inicials a una nova configuració de sala per a això es van haver de realitzar nombroses actuacions de reforç estructural.

Viena Abrera

Construcció d'edificació aïllada per a nova concessió de Viena en la qual es relizaron tant l'estructura primària com la secundària de l'edifici, en la localitat d'Abrera, Barcelona.

Rambla Jardi

Construcció d'estructura metàl·lica per a edifici mixt (Metall/Fusta) en la localitat de Sant Cugat del Vallés.
 

Fira de Barcelona

Dins del recinte de Fira de Barcelona es van escometre els treballs per ampliar en 1000m2 lla superfície exterior del pavelló 5, emprant bigues de gran cant fixades mecanicamente a l'estructura existent del mateix edifici.

Tecnocampus

Nou equipament en Mataro en el qual nostra empresa realitzo treballs de reforç i una coberta interior arquitectonica amb gelosies variables de catorze metres, explicant per al muntatge amb un accés molt limitat.

Griffit

Execució de diverses partides d'estructura metàl·lica entre elles un fals sostre transitable amb 15m de distàncies entre punts de suport. Addicionalment es van realitzar escales d'accés i una estructura de 15tn en acer inoxidable per al nou centre de processament.

SEAT Taller 1

Execució d'estructura provisional d'apuntalament i forjats definitius dins de la factoria de SEAT a Martorell, així com els forjats definitius amb una sobrecàrrega d'ús de 10tn/m2.
 

Viena Cabrera

Construcció d'edificació aïllada per a nova concessió de Viena en la qual es relizaron tant l'estructura primària com la secundària de l'edifici, en la localitat de Cabrera, València

BioKit

Execució de diverses partides a la nova seu central de la farmaceutica Biokit en Lliça de Vall, entre elles les passarel·les de connexió entre els diferents edifici i l'escala helicoïdal del vestibulo amb un recorregut entre suports de 315º.

Viena Alfafar

Construcció d'edificació aïllada per a nova concessió de Viena en la qual es relizaron tant l'estructura primària com la secundària de l'edifici, en la localitat d'Alfafar, València.

Secret Garden

Execució d'estructura singular per a habitatge privat mitjançant jàssera perimetral portante sobre pilars mixts i coberta amb arcs corbats, tot això amb perfils laminats oberts. L'estructura se subministro amb una protecció anticorrosiva per a ambient C5 i protecció passiva RF60.
 

Biblioteca de Martorell

Execució d'estrutura metàl·lica per a coberta de pendents variables sobre estructura prefabricada de formigó, amb una volada en façana principal de dotze metres de vol. L'estructura primària es completo amb l'execució de les escales metàl·liques i tot el sistema de sub estructura per al tancament.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...