Sobre nosaltres

 
 

BIM Management

Bim Management és una empresa creada a principis de l'any 2014, inicialment destinada unicamente al càlcul, disseny i gestió de projectes especials.
A l'any de la seva creació, es configuro el primer taller de fabricació a Ripollet per poder escometre tot el procés constructiu i d'aquesta manera garantir als nostres clients la qualitat i planificació que qualsevol projecte precisa. Des de l'any 2016 nostra empresa desenvolupa la seva activitat en Castellbisbal.
 

Oficina tècnica

Tal com es pot apreciar en els projectes realitzats, la nostra empresa a més de delinear totes les estructures en format BIM, per procediment intern està obligada a revisar estructuralment el projecte per plantejar solucions o modificacions que permetin als nostres clients millorar els resultats tant a nivell d'econòmic com de planficación.

Cargando
Software

Bim Pro

 

Recursos

Bim Management desenvolupa amb personal propi tots els processos que componen l'execució d'una estructura metàl·lica des del disseny fins al lliurament definitiu en obra, sense realitzar subcontractacions parcials que ens impedeixin intervenir en l'execució  i que d'aquesta manera el nostre client solament tingui un interlocutor des del principi fins al final.
La nostra empresa, en les seves instal·lacions de Castellbisbal, posseeix els recursos suficients per cometre projectes de gran envergadura i alta dificultat a través dels diferents departaments que conformen el nostre procés constructiu, amb personal altament qualificat i de gran experiència. A més dels recursos propis, Bim Management al llarg de la seva trajectòria ha traçat una sèrie de sinergies amb els seus col·laboradors més propers que li permeten realitzar qualsevol tipus d'estructura.
 

Certificació

Des del moment en què nostra empresa decidio escometre tot el procés constructiu es feia indispensable posseir el corresponent certificat de control de producció en fàbrica, obligatori des del 2014.
La nostra empresa gràcies al programari intern i a un personal altament format manté la classificació EXC3 segons la UNEIX EN-1090, superant totes les auditorias anuals a les quals la norma li obliga a sotmetre's. Pot veure el certificat prement sobre la següent imatge.  

 

Qualitat

Bim Management desenvolupa la seva activitat sota un exhaustiu control de qualitat el qual ens permet tenir el certificat de control de producció en fàbrica segons la normativa europea d'obligat compliment UNEIX EN-1090 amb una classificació EXC3. El sistema de control de qualitat està gestionat per una aplicació interna, la qual ens permet revisar tot el procés des que es valida la contractació fins al seu lliurament definitiu en obra.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...